Bring-a-friend!

Speciaal voor onze trouwe leden: ontvang 1 maand GRATIS sporten bij het aanbrengen van een vriend, vriendin of familielid!

Wij zijn superblij dat we jou mogen ontvangen en wij onze sportactiviteiten mogen aanbieden. Doe mee met een groepsles, ga aan de slag in onze fitness of ben je in voor een les in onze CrossGym? Voor de natuurliefhebbers hebben wij iets nieuws: fitness in onze nieuwe outdoor fitnessruimte!

Laat je vriend, vriendin of familielid kennismaken met Sjàhto: Bring-a-friend! Je ontvangt bij het aanbrengen van een vriend, vriendin, familielid 1 maand GRATIS sporten!

Samen sporten op een unieke locatie

Samen aan de slag
Samen sporten is niet alleen erg leuk en gezond, maar ook erg goed! Samen haal je het beste in elkaar naar boven. Doe jij mee met een groepsles of ga je liever zelf aan de slag in onze buiten fitness?

In de natuur
Sporten op een unieke locatie in Laren/Lochem, een belevenis op zich! Sjàhto bevindt zich namelijk in een oude boerderij in Laren, vlakbij Lochem. Kijk tijdens het sporten uit over een groene wereld en ontkom even aan de dagelijkse sleur.

Uitgebreid aanbod
Je vindt bij ons een zeer uitgebreid aanbod! Van fitness en personal training, tot boxing en outdoor groepslessen of indoor in onze nieuwe virtuele sportzaal!

Tevredenheidsscore: 9
Uit meer dan 148 tests beoordelen onze leden beoordelen Sjàhto met een 9!

Introduceer je vriend, vriendin of familielid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.