Voel je energieker en fit!

Wil jij je fitter voelen, afvallen of meer energie? Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen goed dat afvallen of werken naar een fittere en energiekere leefstijl lastig kan zijn. Bij Sjahto ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding, aandacht en focus om jouw doelstellingen te behalen! En sporten bij Sjahto is een belevenis op zich. Sjahto bevindt zich namelijk in een oude boerderij in Laren. Kijk tijdens het sporten uit op een groene wereld en ontkom even aan de dagelijkse sleur. We willen je graag kennis laten maken met onze unieke locatie en uitgebreide sportfaciliteiten. Daarom ontvang je van ons 1 maand gratis sporten wanneer je lid wordt bij Sjahto!

Profiteer nu van deze actie, want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Meer weten? Vul je gegevens in!

We hebben je zoveel te bieden!

Ontdek onze uitgebreide faciliteiten waarmee jij jouw doelen kunt behalen! Wil je graag deelnemen aan een groepsles? Je kunt kiezen uit tientallen groepslessen die zowel binnen als buiten worden gehouden. Of kies voor een digitale groepsles in onze nieuwe virtuele sportzaal. Wil jij werken aan een specifiek doel, zoals afvallen of energieker worden?  Onze gecertificeerde trainers helpen je graag jouw doelen te behalen:

  • Fitter worden
  • Afvallen
  • Meer energie
  • Sterker worden

Unieke locatie, midden in de natuur!

Wij hopen dat je jezelf thuis voelt in onze voormalige boerderij in het buitengebied. Onze sporters hechten waarde aan gezelligheid en de gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Wij vinden het prettig als er even tijd is om bij te praten. Bij ons dus geen strakke-pakjes-cultuur. Het gaat ons om jou, niet om hoe je eruit ziet! Bekijk de prachtige ligging en loop in anderhalve minuut door onze voormalige boerderij die omgebouwd is tot prachtig sportcentrum met alle faciliteiten die jij nodig hebt om je doelen te behalen.

Groepslessen

Indoor & outdoor fitness

Personal training

Virtual Sportzaal & FitSnacks.tv

Boxing

Fysiotherapie

Vul je gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met je op