Wil je individueel fitnessen in Laren/Lochem?

Fitness bij sportschool SjahtoWil jij fitnessen op je eigen niveau? Helemaal zelf bepalen wanneer je komt fitnessen? Dan is fitnessen in onze fitness studio echt iets voor jou. 

Een fitnessschema op maat

In de intake maak je samen met onze instructeur een plan om jouw fitnessdoelstellingen te bereiken. De instructeur maakt voor jou een fitnessprogramma dat op een sleutel wordt gezet. De sleutel en instructeur zorgen voor een vaste structuur in de begeleiding. Er is altijd een gekwalificeerde fitness instructeur aanwezig.

Dankzij de sleutel zie je wat je mag doen. De sleutel geeft na elke fitnesstraining informatie over: calorieën, afstand, getild gewicht en prestatie-index. De fitness instructeur is altijd aanwezig in de studio en zal jouw fitnessschema regelmatig updaten.

Wil jij kennismaken met fitness in Laren/Lochem/Markelo?

Vraag dan een Gratis Proefweek fitness aan. Vul jouw gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Fitness in Laren en Lochem doe je bij sportschool Sjàhto. Maak gratis kennis met de Proefweek fitness. Start met individueel fitnessgroepsfitness zoals Yoga, Spinning en Pilates of doe mee met Boxing. Sportschool Sjàhto is dé plek voor fitness in Laren, Lochem en Markelo.

Oudejaarstraining - 31 december 2019

Maandag 09 december 08:00 uur start de online inschrijving voor de volgende lessen: - 09:30 CrossGym - 09:30 Spinning & 1...

Lees meer

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer