Sjahto scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Op zoek naar fitness in Laren, Lochem of Markelo?

Sportschool Sjàhto in Laren (Naast Lochem en Markelo) helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf kunt ervaren dat Fitness bij Sjàhto jou helpt naar een gezonder leven. 

Starten met niet-goed-geld-terug garantie!

Bij Sjàhto ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (37): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Sjàhto voel ik me nu beter dan ooit. En fitnessen op zo'n unieke locatie blijft je motiveren."  

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Fitness in Laren en Lochem doe je bij sportschool Sjàhto. Maak gratis kennis met de Proefweek fitness. Start met individueel fitnessgroepsfitness zoals Yoga, Spinning en Pilates of doe mee met Boxing. Sportschool Sjàhto is dé plek voor fitness in Laren, Lochem en Markelo.

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer

Zwangerschapsyoga & Fit na de Bevalling

Met ingang van januari 2020 zal er op de woensdagavond 18:30-19:45 Zwangerschapsyoga starten.  Klik hier en lees alles ov...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.