Sjahto scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Ontspannen met een heerlijke massage

Ilse bij sportschool SjahtoVerschillende massage mogelijkheden bij Fitness & Fysiotherapie Sjàhto door onze masseur Ilse Kevelham.

Ontspanningsmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.

Sportmassage

Deze massage wordt toegepast om meer bestendige of betere (sport)prestaties te leveren óf om te helpen bij herstel naar volledige sporthervatting na bv een blessure.

Hotstonemassage

Er worden verwarmde basaltstenen geplaatst op de knooppunten in het lichaam zoals bv de werkvelkolom. De warmte zorg ervoor dat gespannen spieren weer los komen, waardoor de pijn en de kramp zal worden weggenomen.

 • * velden zijn verplicht.

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer

Zwangerschapsyoga & Fit na de Bevalling

Met ingang van januari 2020 zal er op de woensdagavond 18:30-19:45 Zwangerschapsyoga starten.  Klik hier en lees alles ov...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.