Hoe adem je behulpzaam kan zijn!

Heb jij ook zo`n behoefte aan ontspanning?
Heb je er wel eens over nagedacht dat controle over de adem je hierbij kan helpen/ondersteunen?

~We ademen zoals we denken en denken zoals we ademen. De adem is als spiegel van de geest~

Druk druk druk, en door! Gedachten gaan maar door en de adem reageert hier direct op door zich te verplaatsen/bewegen: hoog, snel, oppervlakkig, etc. Voordat je het weet slaak je weer eens een diepe zucht om te resetten en weer door te gaan. Soms voelt je lichaam zelfs als uitgeput en op, laat staan dat je nog helder kunt denken. Gedachten houden je uit je slaap en ontnemen je de rust die je zo hard nodig hebt om energie te hebben voor alles wat je zo graag doet. Daarnaast is je concentratie vaak ver te zoeken. Ook je lichaam reageert door spanning vast te zetten in de bekende gebieden als hoofd, nek en schouders.
We herkennen het (bijna) allemaal.

Ik help je bij het herstellen van de natuurlijke en ontspannen adem. Uitgangspunt hierbij is de kwaliteit van de adembeweging. Allereerst brengen we samen het probleem in kaart. Hoe het plan er precies uitziet, ligt helemaal aan jouw situatie. De ademoefeningen zijn mogelijk in rust, hierbij lig, zit of sta je.
Daarnaast proberen we samen te achterhalen waar(door) de klachten ontstaan, zodat je inzicht krijgt in de klachten en deze wellicht verholpen kunnen worden.
Doelstelling is dat je handvatten krijgt om zelf de volledig natuurlijke adem te beheersen. Dat het uiteindelijk weer als vanzelf gaat. Belangrijk ook dat je herkent dat de adem níet meer natuurlijk is en je terug kunt gaan naar de wel natuurlijke volledige adem die je zoveel rust geeft.
Gun jezelf deze verademing in vaak al enkele sessies.

Neem gerust contact op via 0573-421066 of vul het contactformulier in. 

Groet,
Gerdien 

Oudejaarstraining - 31 december 2019

Maandag 09 december 08:00 uur start de online inschrijving voor de volgende lessen: - 09:30 CrossGym - 09:30 Spinning & 1...

Lees meer

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer