Sjahto scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Doe mee aan de Spinning Marathon voor Villa Joep!

In de week van 3 t/m 7 april vindt de Fietsweek plaats in Lochem. Tijdens deze week is het de bedoeling dat mensen mee kunnen doen aan het Slim & Snel Project door de auto te laten staan en de fiets te pakken naar werk. Hiermee begin je de dag met een fris en fit gevoel en help je het milieu te verbeteren. Fiets vlot de files voorbij en kom ontspannen aan op je bestemming!

Ter ere van deze week organiseert Sjahto een Spinning Marathon voor het goede doel. Dit goede doel is Villa Joep, die zich inzetten voor kinderen met Neuroblastoom kanker. Vind hier meer informatie over Villa Joep. 

Op donderdag 6 april is er voor iedereen de mogelijkheid om tussen 18:30 en 20:30 mee te doen aan één of meerdere Spinning les(sen). De opbrengsten hiervan worden volledig gedoneerd aan Villa Joep! De lessen zijn als volgt gepland:

Les 1: 18:30 - 19:30 uur

Les 2: 19:30 - 20:30 uur

Les 3: 20:30 - 21:30 uur

De donatie bij deelname aan 1 les zijn €10, voor 2 lessen €17,50 en voor alle drie de lessen (en natuurlijk de echte marathon!) €25. 

 

Vul het formulier hieronder in om je op te geven voor de Spinning Marathon voor Villa Joep op donderdag 6 april.

 • * velden zijn verplicht.

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer

Zwangerschapsyoga & Fit na de Bevalling

Met ingang van januari 2020 zal er op de woensdagavond 18:30-19:45 Zwangerschapsyoga starten.  Klik hier en lees alles ov...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.