fbpx

Beste  Sjàhto sporter,

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze de club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv/CLUB/VES en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Jouw UNIEKE CODE heb je ontvangen middels de nieuwsbrief die is verzonden naar het mailadres dat bij ons bekend is. Heb je geen mail ontvangen (check SPAM)?
Stuur dan een mail naar info@sjahto.nl, zodat wij jouw unieke code kunnen versturen. 

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

Sportieve groet,
Ernst-Jan & Gerdien
SjàhTOP-team