Tjarko en Anouk

 

Before: Maart 2017

Hij: 111kg 

Broek maat 36, wat eigenlijk aan de krappe kant was. Gestopt met voetballen omdat het gewoon weg niet meer ging. Ontbeet niet en at ‘s avonds met gemak een verpakking kinder chocolade leeg. 

Zij: 120kg

Kleding maat 50, hield zichzelf voor dat ze gezond at en maar af en toe wat snaaide. Maar at eigenlijk elk uur wel iets. Had al jaren rug klachten en toen begonnen de heupen en knieën ook te klagen. 

 

Mei 2017: 

De knop MOEST om! 

Opzoek naar een fitness centra waar we ons op ons gemak voelde, we niet als een nummertje behandeld werden en gestimuleerd zouden worden om door te pakken. 

Hallo Sjahto! Een gemoedelijke sfeer, vriendelijke mensen en niet zo massaal als vele fitness centra’s tegenwoordig zijn. 

We wilden er echt voor gaan, dus hebben gekozen om te beginnen met het 6 weken programma en een jaar abonnement. 2x in de week sporten, elke week een nieuw individueel opgesteld voedingsplan en regelmatig 1 op 1 een trainingsmoment. 

Midden juni 2017

Na deze 6 weken was het nieuwe voedingspatroon ons redelijk eigen geworden, boodschappen was niet meer zo’n gepuzzel als de eerste paar weken en de trek in zoetigheid etc was sterk verminderd! De kwark kwam wel ons neus uit maar de resultaten waren er na! 

Hij: 102kg

Zij: 112kg

En nu, Mei 2018!

Fitter, gezonder, blijer en vrijer. Beiden nog niet waar we willen zijn uiteindelijk maar ontzettend trots op wat we tot nu toe bereikt hebben! Nog 1 keer in de 2 weken een 1 op 1 sport moment en als het even lukt 2 keer in de week bij Sjahto ons in het zweet werken. 

Hij: 84kg

Broek maat 32, en eigenlijk een riem nodig. Voetbalt weer lekker. Word nog regelmatig wakker omdat het tijd is om te ontbijten en eet echt geen verpakking kinder chocolade meer leeg, hooguit een uitdeelzakje chips op z’n tijd.

Zij: 101kg

Kledingmaat 44, snakt na een stevige sport sessie echt naar een bak kwark. Snaait nog graag maar een stuk bewuster. Heupen en knieën laten niet meer van zich horen en de rug is gelukkig ook redelijk rustig. 

Oudejaarstraining - 31 december 2019

Maandag 09 december 08:00 uur start de online inschrijving voor de volgende lessen: - 09:30 CrossGym - 09:30 Spinning & 1...

Lees meer

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer