fbpx

Zwangerschapsyoga - Online

Zwangerschapsyoga leert  je de verandering(en) in je lichaam en geest op een ontspannen manier toe te laten.

Zwangerschapsyoga is vooral yoga met gerichte aandacht voor ontspanning, concentratie en kracht. Het begint met bewustwording van de adem en hoe adem en beweging ontspannen samengaan. Dit is erg belangrijk tijdens je zwangerschap en de bevalling. De zwangerschap staat centraal in het hier en nu. Tijd voor jou en je kindje. Er is daarnaast ook aandacht voor de bevalling, het kraambed en de tijd erna. Zwangerschapsyoga is compleet!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden Zwangerschapsyoga lessen voor een gedeelte of volledig. Je kunt het beste navraag doen bij je zorgverzekeraar. Sjàhto ( YogaByGOM) heeft voor Zwangerschapsyoga en Adembegeleiding een AGB-code en dus geregistreerd bij alle zorgverzekeraars.

– Zondag 11:00-12:00 uur

   

Programma

Thema’s
Het programma is met zorg samengesteld door Gerdien Oudenampsen-Makkink en bevat de thema`s Ontspanning, Concentratie en Kracht.  Deze thema’s nemen je mee om op een ontspannen manier de veranderingen in je lichaam toe te laten. Je leert vertrouwen op de wijsheid van je lichaam ook tijdens de bevalling.

Stap in op ieder moment
Je kunt deelnemen  vanaf 13 weken tot aan de bevalling. Iedere 3/4 weken wisselen we van thema. Wij adviseren minimaal 12 lessen te volgen en indien mogelijk twee keer het programma te doorlopen om je te herinneren. Daarnaast is het bovenal ook een ontspannen moment voor jou en je kindje.

Wil je meer weten? Vul je gegevens in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.