Sjàhto & FitSnacks.TV

In samenwerking met FitSnacks.TV biedt Sjàhto je een je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips in snackformaat. In te starten waar en wanneer het jou uitkomt. De perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven. Workouts op het werk, of juist lekker thuis sporten? Dat kan! FitSnacks.TV is er voor je wanneer jij wilt.

FitSnacks.TV is een uitstekende aanvulling op je vaste sportmoment, onder begeleiding van een professionele coach. Want wij geloven in training onder begeleiding van een professional in combinatie met online support. De coach houdt je aandacht bij de oefeningen en het platform helpt je op elk moment dat je niet in de sportschool kunt zijn.

FitSnacks.TV is gratis bij ieder Sjàhto sportabonnement inbegrepen!

Meer dan workouts: trainingsvideo's, voeding en educatie

Sjàhto en FitSnacks.TV en haar partners willen je graag helpen om jouw levensstijl op de beste manier in te vullen, met een focus op sport en gezondheid. Zo delen we naast workouts ook voedingstips, trainingsadviezen en leerzame items. Een betere versie van jezelf word je immers niet alleen door fanatiek te gaan sporten. Het is een combinatie van sporten, voldoende beweging en de juiste voeding!