Visie

Jouw gezondheid staat centraal bij Fitness en Fysiotherapie Sjahto in Laren/Lochem/Markelo. Daarbij vinden wij twee aspecten van groot belang.

Tevredenheidsscore: 9

Uit meer dan 131 tests beoordelen onze leden Sjahto met een 9!

Sfeer

Wij hopen dat je jezelf thuis voelt in onze voormalige boerderij in het buitengebied. Onze sporters hechten waarde aan gezelligheid en de gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Wij vinden het prettig als er even tijd is om bij te praten. Bij ons dus geen strakke-pakjes-cultuur. Het gaat ons om u, niet om hoe je eruit ziet!

Bekijk de prachtige ligging en loop in anderhalve minuut door onze voormalige boerderij die omgebouwd is tot prachtig sportcentrum.

 

Kwaliteit

Onze instructeurs zijn allemaal goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Verder vindt u in onze accommodatie de beste apparatuur. Wij hebben gekozen voor Technogym met het wellness-systeem, de top op fitnessgebied. Onze groepsstudio’s hebben verende vloeren die voldoen aan de eisen van NOC-NSF. In alle sportruimtes is hoogwaardige ventilatie en airco aanwezig. Uiteraard zijn we lid van brancheorganisatie Fit!vak en dragen we het kwaliteitskeurmerken van LERF en de VES. Dit betekent dat we voldoen aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen die de brancheorganisatie stelt.