Sporten op een unieke locatie in Laren/Lochem

Unieke locatie

Sporten bij Sjàhto is een belevenis op zich. Sjàhto bevindt zich namelijk in een oude boerderij in Laren, vlakbij Lochem. Kijk tijdens het sporten uit op een groene wereld en ontkom even aan de dagelijkse sleur.

Visie

Jouw gezondheid staat centraal bij Fitness en Fysiotherapie Sjàhto in Laren/Lochem/Markelo. Daarbij vinden wij twee aspecten van groot belang.

Sfeer

Wij hopen dat je jezelf thuis voelt in onze voormalige boerderij in het buitengebied. Onze sporters hechten waarde aan gezelligheid en de gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Wij vinden het prettig als er even tijd is om bij te praten. Bij ons dus geen strakke-pakjes-cultuur. Het gaat ons om u, niet om hoe je eruit ziet!

Bekijk de prachtige ligging en loop in anderhalve minuut door onze voormalige boerderij die omgebouwd is tot prachtig sportcentrum.

 

Kwaliteit

Onze instructeurs zijn allemaal goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Verder vindt u in onze accommodatie de beste apparatuur. Wij hebben gekozen voor Technogym met het wellness-systeem, de top op fitnessgebied. Onze groepsstudio's hebben verende vloeren die voldoen aan de eisen van NOC-NSF. In alle sportruimtes is hoogwaardige ventilatie en airco aanwezig. Uiteraard zijn we lid van brancheorganisatie Fit!vak en dragen we het kwaliteitskeurmerken van LERF en de VES. Dit betekent dat we voldoen aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen die de branche-organisatie stelt.

Sjàhto biedt je de garantie van onderstaande zes servicebeloften: 

Nieuwsbrief | Augustus 2018

Lees hier onze nieuwsbrief.  Kleine aanvulling is dat de verbouwing 20 augustus start ( ipv september). Wil je standaard ...

Lees meer

Incidentele les uitval AUGUSTUS 2018

LES UITVAL AUGUSTUS: Als eerste te benoemen onze jaarlijkse sluitweek van 6 t/m 12 augustus. In de zomer is incidentele les...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer
Ernst-Jan Oudenampsen

"Sporten bij Sjàhto zorgt voor een gezonder leven en een betere leefstijl"

Ernst-Jan Oudenampsen
Gerdien Oudenampsen-Makkink

"Wij van Sjàhto willen jou helpen je doelen te bereiken"

Gerdien Oudenampsen-Makkink

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.