Sporten op een unieke locatie in Laren/Lochem

Unieke locatie

Sporten bij Sjàhto is een belevenis op zich. Sjàhto bevindt zich namelijk in een oude boerderij in Laren, vlakbij Lochem. Kijk tijdens het sporten uit op een groene wereld en ontkom even aan de dagelijkse sleur.

Visie

Jouw gezondheid staat centraal bij Fitness en Fysiotherapie Sjàhto in Laren/Lochem/Markelo. Daarbij vinden wij twee aspecten van groot belang.

Sfeer

Wij hopen dat je jezelf thuis voelt in onze voormalige boerderij in het buitengebied. Onze sporters hechten waarde aan gezelligheid en de gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Wij vinden het prettig als er even tijd is om bij te praten. Bij ons dus geen strakke-pakjes-cultuur. Het gaat ons om u, niet om hoe je eruit ziet!

Bekijk de prachtige ligging en loop in anderhalve minuut door onze voormalige boerderij die omgebouwd is tot prachtig sportcentrum.

 

Kwaliteit

Onze instructeurs zijn allemaal goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Verder vindt u in onze accommodatie de beste apparatuur. Wij hebben gekozen voor Technogym met het wellness-systeem, de top op fitnessgebied. Onze groepsstudio's hebben verende vloeren die voldoen aan de eisen van NOC-NSF. In alle sportruimtes is hoogwaardige ventilatie en airco aanwezig. Uiteraard zijn we lid van brancheorganisatie Fit!vak en dragen we het kwaliteitskeurmerken van LERF en de VES. Dit betekent dat we voldoen aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen die de branche-organisatie stelt.

Sjàhto biedt de garantie van onderstaande zes servicebeloften: 

Oudejaarstraining - 31 december 2019

Maandag 09 december 08:00 uur start de online inschrijving voor de volgende lessen: - 09:30 CrossGym - 09:30 Spinning & 1...

Lees meer

Hatha Yoga in the Morning | 14 oktober tm 16 december | 07:00-08:00 uur

Maandagochtend Hatha Yoga 07:00-08:00 uur. Je week en je werkdag starten met focus, kracht en ontspanning. Daar is niets zw...

Lees meer
Meer nieuws
 • VES Sportclub

  Sjàhto is lid van de VES

  Sjàhto is lid van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra en biedt 6 zekerheden

  Lees meer
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie bij Sjàhto

  Last van (pijn)klachten? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om jou te helpen

  Lees meer
 • Pink Boxing

  Ontdek Pink en Cross Boxing

  Bij Sjàhto kan je mee doen aan Pink en Cross Boxing! De leukst manier om fit te worden!

  Lees meer